Select Page

Jouw verhaal vanuit de lucht bekeken.

FILM en VIDEO

Je wilt de dingen eens uit een ander perspectief laten zien of je verhaal een extra dimensie geven. Dan zijn beelden uit de lucht onontbeerlijk. Buiten dronebeelden, kan ik ook zorgen voor dynamische beelden van op de grond. Naar wens doe ik ook de nabewerking of lever ik een volledig afgewerkte montage.

IMMOBILIEN

Wens je je huis, bedrijfsgebouw, stuk grond of eender welk onroerend goed extra opvallend naar buiten te brengen? Luchtbeelden zorgen voor het wauw-effect waar je naar zoekt. Dit kan gaan van enkele luchtfoto’s tot een volledige videoreportage.

VASTSTELLINGEN

Schade door storm, ongeval of vandalisme kunnen vanuit de lucht vaak beter zichtbaar worden. Luchtfoto’s kunnen in zo’n geval belangrijke extra informatie voor je dossier bezorgen. Ook om een huidige toestand te registreren is een beeld van bovenaf of uit de hoogte soms onontbeerlijk.

U

INSPECTIES

Om kosten en tijd te besparen bij het nakijken van gebouwen, structuren, pilonen of andere constructies op hoogte, is het gebruik van een drone vaak een efficiente en veilige oplossing.
Mijn drone geraakt op plaatsen waar zelfs een dure hoogtewerker of gevaarlijk hoge ladder niet komt.

Laten we samenwerken

Stuur me een berichtje en je krijgt zeer snel een antwoord op jou vragen.

Contact

MOOIE BEELDEN

Je kiest voor kwaliteit.
Als videograaf heb ik een ruime ervaring met het maken van mooie filmbeelden. Kader, onderwerp, licht, beweging, achtergrond, … Dit is al jaren mijn domein. Mijn drone is niet meer dan een vliegende camera.

PROFESSIONEEL

Je verdient waar voor je geld. Ik zorg dat je dat krijgt. Met een degelijke aanpak, een goede communicatie, technische knowhow en betrokkenheid van begin tot einde, krijg jij een eindresultaat dat voldoet aan je verwachtingen. 

EFFICIENT

Je wilt dat je kostbare tijd zo goed mogelijk besteed wordt. Ik zorg voor de nodige voorbereidingen om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen. Door gebruik te maken van checklists en goed materiaal bijvoorbeeld.

GECERTIFIEERD

Je hoeft je geen zorgen te maken. Om legaal te mogen vliegen met den RPAS (drone) is een licentie van het Directoraat Generaal van de Luchtvaart (DGLV) vereist. Ik heb een pilotenlicentie voor de hoogste categorie (klasse 1a).
Iedere operatie wordt dan ook reglementair en veilig uitgevoerd.

Contacteer me nu!

Hoe sneller je iets laat weten, hoe eerder we aan de slag kunnen.

Contact